Neseviis X Kruttverket presenterer: UNCORKING THE BASICS!

Har du lyst til å lære mer om hvordan man smaker, lukter og ser på vin? Da er den nye kursrekka til Neseviis noe for deg! 

Gjennom 3 kvelder smaker og lukter vi oss gjennom chardonnay, høstviner og rødviner fra USA, alltid med lek og konkurranse. 

Pris er 890 kr. per person, per kveld. Kjøper du sesongbillett får du ca. 10% rabatt på hele kursrekka. 

Les mer om de ulike kursene under, og book billetter her.

Neseviis X Kruttverket presenterer: UNCORKING THE BASICS #1: CHARDONNAY

NÅR: 18. SEPTEMBER, 18-20

HVOR: KRUTTVERKET (Arnljot Gellines vei 41)

HVA:

Dette er del 1 av 3 kvelder med fokus på å lære mer om å smake og lukte på vin.  

Denne kvelden er den første av tre kurs hvor vi fokuserer på grunnleggende smaketeknikk med ulike druer, viner og land. 

Først ut er Chardonnay, som er verdens mest plantede og kanskje mest populære vindrue. Hvis du er nysgjerrig på den nye og den gamle verdenen, hvorfor druen smaker forskjellig i forskjellig klima og stilforskjellene som tradisjonelt har vært i nye og gamle verden, så er dette kvelden for deg!

Bli med på Kruttverket 18. September kl. 18-20! Vi lover masse smaking, leker og oppgaver. På slutten av kvelden blir det vin-quiz, og et vinnerlag kåres!


PS: Hvis du kommer rett fra jobb går det an å kjøpe sandwich på Kruttverket. 

Kruttverket er åpent fra 12.00 til 22.00, har alle rettigheter og badstu på stedet. 

Neseviis X Kruttverket presenterer: UNCORKING THE BASICS #2: HØSTVINER

NÅR: 30. OKTOBER, 18-20

HVOR: KRUTTVERKET (Arnljot Gellines vei 41)

HVA:

Dette er del 2 av 3 kvelder med fokus på å lære mer om å smake og lukte på vin.  

Har du alltid lurt på hva vinkjennerne mener når de snakker om rustikk vin? Vil du vite mer om hva tanniner er? Den 30. Oktober hjelper Neseviis deg å trene opp smaksløkene og kjenne igjen ulike aromaer i vin!


Vi starter med generell smaketeknikk, før vi serverer gode høstviner blindt, og lar deg smake deg frem til "vanilje", "tobakk" eller annet. Du jobber i lag, og får hjelp av beskrivelseskort til å gjenkjenne aromaene. 

Det blir vin-quiz på slutten, og vinnerlaget kåres!


PS: Hvis du kommer rett fra jobb går det an å kjøpe sandwich på Kruttverket. 

Kruttverket er åpent fra 12.00 til 22.00, har alle rettigheter og badstu på stedet. 

Neseviis X Kruttverket presenterer: UNCORKING THE BASICS #3: RØDVINER FRA USA

NÅR: 27. NOVEMBER, 18-20

HVOR: KRUTTVERKET (Arnljot Gellines vei 41)

HVA:

Dette er del 3 av 3 kvelder med fokus på å lære mer om å smake og lukte på vin.  

USA er et stort land, med mye god vin. Hold av 27. November kl. 18-20 for å lære mer om de vanligste rødvinsdruene de produserer! 

Vi starter med en innføring i smaketeknikk før vi samarbeider i lag for å smake og lukte oss fram til å finne ut av hvilke kjente amerikanske druer vi har i glasset. Videre vurderer vi kvalitet for å finne ut hvilken vin som er dyrest, og hvilken som er billigst.


Som alltid blir det quiz på slutten!


PS: Hvis du kommer rett fra jobb går det an å kjøpe sandwich på Kruttverket. 

Kruttverket er åpent fra 12.00 til 22.00, har alle rettigheter og badstu på stedet. 

Hvordan lukter man seg frem til sitrusfrukt? 

Hva kan vi si om en vin kun ved å se på fargen? 

Hvordan smaker man på ulike typer viner?

Bli med og oppdag noen nye vin-favoritter!

Send mail til hei@neseviis.no