Foto: Aurora Hannisdal

Hvem er vi?


Josefine Coward har jobbet i servering og uteliv hele sitt voksne liv, og har alltid hatt en stor interesse for vin. Etter en pit stop som grunnskolelærer i noen år, kalte vinen henne tilbake, og hun har nå fullført WSET 2 og 3 i vin, vinkelnerutdanning og holder på med fordypningsstudiet WSET Diploma. Josefine jobber i dag i en av Oslos beste vinbarer.  


Cathrine Hasselberg er egentlig utdannet kultur- og samfunnsviter og journalist, men etter mange års vennskap med Josefine har også hun begynte å sette pris på de mer edle dråpene! I Neseviis jobber hun med nettside og SoMe, og tar gjerne imot bookingen din! Cathrine jobber til daglig som prosjektleder for Osloove. 


Who we are?


Josefine Coward has worked in catering and nightlife all her adult life, and has always had a great interest in wine. After a pit stop as a primary school teacher for a few years, the wine called her back to the barlife, and she has now completed WSET 2 and 3 in wine, sommelier training and is doing the advanced study WSET Diploma. Josefine currently works in some of Oslo's best wine bars.


Cathrine Hasselberg´s background is in social science and journalism, but after many years of friendship with Josefine, she too has begun appreciating the finer wine! In Neseviis, she works with communication and SoMe, and is happy to accept your booking! Beside Neseviis, Cathrine works as project manager for Osloove.


Vil dere lære mer om en drue, et område eller musserende vin?

Vi tilpasser kursene deres ønsker og kommer gjerne på eventer, festivaler eller andre festlige anledninger!


Do you want to know more about a certain variety of grape, an area or sparkling wine?

We can adapt our course to your wishes and are more than happy to attend events, festivals or other festive occasions!

Bli med og oppdag noen nye vin-favoritter!

Join us and discover some new wine favourites!

hei@neseviis.no