Hvem er vi?


Josefine Coward har jobbet i servering og uteliv hele sitt voksne liv, og har alltid hatt en stor interesse for vin. Etter en pit stop som grunnskolelærer i noen år, kalte vinen henne tilbake, og hun har nå fullført WSET 2 og 3 i vin, vinkelnerutdanning og holder på med fordypningsstudiet WSET Diploma. Josefine jobber i dag i en av Oslos beste vinbarer.  


Pål Renolen har jobbet mange år i servicebransjen. Etterhvert ble interessen for mat gradvis overtatt av interessen for vin, og Pål byttet beite fra slakter- og delikatessebutikken han jobbet i over til vinbaren han nå er med å drive. Ved siden av jobben er han også i gang med sommelierstudiene. 


Who we are?


Josefine Coward has worked in catering and nightlife all her adult life, and has always had a great interest in wine. After a pit stop as a primary school teacher for a few years, the wine called her back to the barlife, and she has now completed WSET 2 and 3 in wine, sommelier training and is doing the advanced study WSET Diploma. Josefine currently works in one of Oslo's best wine bars.


Pål Renolen has worked many years in the service industry. Gradually, his interest in wine outgrew his interest in food, and he quit his job at the butcher shop he worked at, and started in the wine bar he is now involved in running. In addition to his job, he is also studying to become a sommelier.